3 yaşında meme kanseri oldu!

Kanada’da yaşayan Aleisha Hunter, 3 yaşında meme kanseri olduğunu öğrendi. Küçük kızın göğsü ameliyatla alındı. Dünyadaki en küçük meme kanseri hastası olan Aleisha’nın annesi Melanie Hunter, banyodan sonra kızını kurularken göğsündeki yumruyu farketti. T

3 yaşında meme kanseri oldu!

Kanada’da yaşayan Aleisha Hunter, 3 yaşında meme kanseri olduğunu öğrendi. Küçük kızın göğsü ameliyatla alındı.

 

Dünyadaki en küçük meme kanseri hastası olan Aleisha’nın annesi Melanie Hunter, banyodan sonra kızını kurularken göğsündeki yumruyu farketti.

 

Telaşa kapılan anne, kızını hemen doktora götürdü. Doktorlar yaptıkları tetkikler sonucunda, minik Aleisha’nın ciddi bir şeyi olmadığını söyleyerek, onu evine yolladılar.

 

Fakat Aleisha’nın göğsündeki yumru büyümeye ve ona acı vermeye başlayınca, tekrar annesi ile bereaber hastanenin yolunu tuttu.

 

Doktorlar bu sefer, 2 cm büyüklüğündeki kitlenin tümör olduğunu söylediler. Küçük kızın hemen ameliyatla memesi alındı.

 

Ameliyatı gerçekleştiren doktor Nancy Down, “25 yıldır meme kanseri üzerine çalışıyorum, şimdiye kadar hiç bu kadar küçük bir hastam olmamıştı.

 

Aleisha, dünyada meme kanseri görülen en küçük insan” dedi. Daha önce bilinen en küçük meme kanseri hastası 10 yaşındaki ABD’li Hannah Powell-Auslam idi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler