3 Türk Fransa'da yanarak öldü

Fransa’da bir evde çıkan yangında 3 Türk hayatını kaybetti.Fransa’nın Almanya sınırındaki Mulhouse kentinde bir binada yangın çıktı. Alevler bir anda 3 katlı binayı sararken, Yozgatlı olan 6 kişilik Arslan ailesi içeride mahsur kaldı. 3 çocuğunu çatıya çı

3 Türk Fransa'da yanarak öldü

Fransa’da bir evde çıkan yangında 3 Türk hayatını kaybetti.

Fransa’nın Almanya sınırındaki Mulhouse kentinde bir binada yangın çıktı. Alevler bir anda 3 katlı binayı sararken, Yozgatlı olan 6 kişilik Arslan ailesi içeride mahsur kaldı. 3 çocuğunu çatıya çıkararak kurtaran baba Hakan Arslan, kendisi ile eşi ve bir çocuğunu kurtaramadı. Yangının söndürülmesinin ardından Hasan Arslan ve Emine Arslan ile çiftin 13 yaşındaki çocuklarının cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yetkililer, binanın ilk katında çıkan yangının daha sonra 3 katlı binanın diğer katlarına hızla yayıldığını ifade etti. Yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemezken itfaiye ve polis ekiplerinin incelemeyi sürdürdüğü belirtildi. Feci olay sonrası bölgeye gelen Mulhouse Belediye Başkanı Jean Rottner de, yangının çok acı olduğunu vurgulayarak, aile ve çocuklara her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler