241 erkekle görüştü seks vaadiyle kandırıp öldürdü!

38 yaşındaki Zayed'i otomobil kullandığı sırada boynundan bıçaklayarak öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı.

241 erkekle görüştü seks vaadiyle kandırıp öldürdü!

19 yaşındaki Sarah M., tam 241 erkekle internet üzerinden iletişim kurdu. Sarah, Iraklı Zayed E.'yi kurban olarak seçti. 38 yaşındaki Zayed'i otomobil kullandığı sırada boynundan bıçaklayarak öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı. Avucundaki 'satanizm' dövmesini gösteren Sarah'ın anlattıkları kan dondurdu.

Cinayet gecesinden önce 19 yaşındaki Sarah'ın arkadaşına bir sesli mesaj gönderdiği 'İlkini öldürmek için yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım bana şans dile' dediği ortaya çıktı. Seri katillere hayran olduğunu ifade eden Sarah'ın o sözleri Almanya'yı karıştırdı. İşte kan donduran olayın detayları...

SEKS VAADİYLE KANDIRIP ÖLDÜRDÜ! O DÖVMENİN SIRRI...
19 yaşındaki Sarah'ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı. Sarah'ın avcunun içinde sanatizme dayalı bir dövmenin olduğu da ortaya çıktı. Katil, duruşma öncesinde basın mensuplarına o dövmeyi gösterdi.

Cinayetten suçlu bulunan Sarah, 12 yıl hapis cezası aldı.

Mynet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya