200 PKK yandaşı konseyi bastı

Aralarında kadınların da olduğu 200 dolayında PKK sempatizanı saat 15.00 sıralarında Strasbourg’daki Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi binasını işgal etti.27 Temmuz’dan bu yana avukatları ile görüştürülmeyen Öcalan’ın durumuna dikkat çekmek PKK sem

200 PKK yandaşı konseyi bastı

Aralarında kadınların da olduğu 200 dolayında PKK sempatizanı saat 15.00 sıralarında Strasbourg’daki Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi binasını işgal etti.

27 Temmuz’dan bu yana avukatları ile görüştürülmeyen Öcalan’ın durumuna dikkat çekmek PKK sempatizanları Avrupa Konseyi’nin bir an önce harekete geçmesini ve tecride son verilmesini talep ettiler.

Saat 16.00 sıralarında Fransız polisi müdahalede bulundu. Çok sayıda eylemci elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Fransız polisinin 30'u aşkın eylemciyi gözaltına aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler