2 Filistinli futbolcu öldürüldü

Filistin Futbol Federasyonu (PFA), eski milli takım oyuncusu 28 yaşındaki Ayman al-Kurd ve üç çocuğunun, iki gün önceki İsrail saldırısında hayatlarını kaybettiğini duyurdu.Filistin milli takımının eski teknik direktörü Ghassan Balawi, "Onun şehitliği Fil

2 Filistinli futbolcu öldürüldü

Filistin Futbol Federasyonu (PFA), eski milli takım oyuncusu 28 yaşındaki Ayman al-Kurd ve üç çocuğunun, iki gün önceki İsrail saldırısında hayatlarını kaybettiğini duyurdu.

Filistin milli takımının eski teknik direktörü Ghassan Balawi, "Onun şehitliği Filistin futbolu için büyük bir kayıptır. Hepimiz şoktayız" dedi.

PFA, Filistin olimpik milli takımının oyuncusu Wajih Mushtahi'nin de bu hafta Gazze'ye yapılan saldırılarda şehit olduğunu bildirdi.

İslami Cihad, Mushtahi'nin kendi asklerlerinden biri olduğunu ve göğüs göğüse çarpışmada hayatını kaybettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya