+18'lik Yıldıza Uçağı Teslim Eden Pilotlar...

Arjantin'in ünlü +18'lik yıldızlarından Vedette Victoria Xipolitakis, Buenos Aires - Rosario seferi yapan Austral Havayollarına ait bir uçağı hiçbir tecrübesi olmadan pilotların yardımı ile piste indirmeye çalışması ülkede olay oldu.PİLOTLAR DAVET ETMİŞXi

+18'lik Yıldıza Uçağı Teslim Eden Pilotlar...

Arjantin'in ünlü +18'lik yıldızlarından Vedette Victoria Xipolitakis, Buenos Aires - Rosario seferi yapan Austral Havayollarına ait bir uçağı hiçbir tecrübesi olmadan pilotların yardımı ile piste indirmeye çalışması ülkede olay oldu.

PİLOTLAR DAVET ETMİŞ

Xipolitakis, pilotların kendisini özel olarak uçuş kabinine davet ettiğini ve burada uçak yönetimi ile ilgili bilgiler verdiğini anlattı. Bu olay karşısında çok heyecanlandığını hatırlatan Victoria Xipolitakis pilotlara: "Bu anı kayıt altına alabilir miyim?" sorusuna "evet" cevabı alması üzerine görüntüleri, 'uçağı indiren pilotlardan biri de ben oldum' başlığı ile sosyal medyada paylaştığını ifade etti. Arjantin televizyonlarına düşen görüntülerde pilotların ünlü yıldıza ana kumandayı teslim ettiği ve iniş esnasında onunla şakalaştığı görülüyor.

ARTIK UÇAKLARINA ALMAYACAKLAR

Bu görüntülerin medyaya yansıması üzerine bir açıklama yapan Austral havayolları şirketi iki pilotunda görevlerine derhal son verildiğini duyurdu. Şirket ayrıca Vedette Victoria Xipolitakis'ın da 5 yıl boyunca kendilerine ait hiçbir uçağa alınmayacağını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler