'17 yaşındaki öğrencimle ilişkiye girdim'

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde bir öğretmen, 18 yaşın altında iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf edince hapse girmekten kurtuldu. The Mirror'ın haberine göre; 17 yaşındaki iki öğrencisiyle birlikte olan İngilizce Öğretmeni Kimberly Macem

'17 yaşındaki öğrencimle ilişkiye girdim'

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde bir öğretmen, 18 yaşın altında iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf edince hapse girmekten kurtuldu. The Mirror'ın haberine göre; 17 yaşındaki iki öğrencisiyle birlikte olan İngilizce Öğretmeni Kimberly Macemore, ayrıca 21 yaşından küçük bir öğrencisi için içki satın aldı ve bir öğrencisinin de kopya çekmesine yardımcı oldu.

25 yaşındaki öğretmenin yasadışı eylemleri, ilişkisini anlattığı bir başka öğrencinin polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Wilkes Temyiz Mahkemesi'nde Macemore'un öğrencilerinden biriyle kısa, diğeriyle ise daha uzun bir süre ilişki yaşadığı ifade edildi. Fakat mahkeme, suçunu itiraf ettiği için Macemore'a verilen 12 ay hapis cezasını üç yıl erteledi ve genç öğretmenin 30 yıl boyunca "cinsel suçlu" olarak kayıtlarda tutulmasına hükmetti. Macemore, hakkındaki iddiaların ortaya çıkmasıyla okuldaki görevinden uzaklaştırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler