148. kattan atlayarak intihar etti

Dubai’de işadamı olan sevgilisinden ayrılan 39 yaşındaki yarı Güney Afrika asıllı Laura Vanessa Nunes, dünyanın en yüksek gökdeleni olan 830 metrelik Burj Khalifa’nın 148. katından aşağı atlayarak intihar etti.550 metre yükseklikteki katta bulunan bir res

148. kattan atlayarak intihar etti

Dubai’de işadamı olan sevgilisinden ayrılan 39 yaşındaki yarı Güney Afrika asıllı Laura Vanessa Nunes, dünyanın en yüksek gökdeleni olan 830 metrelik Burj Khalifa’nın 148. katından aşağı atlayarak intihar etti.

550 metre yükseklikteki katta bulunan bir restoranın yan tarafındaki gözlem platformundaki paneli açmayı başaran Nunes’in geçen kasım ayında intihar ettiği ancak olayın saklandığı ortaya çıktı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden zengin bir işadamı tarafından terk edilen Nunes’in parçalanmış vücudu ise 3. kattaki Amal Restoran’ın terasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler