12'lik anne bebeğini satışa çıkardı

Krizdeki Yunanistan'dan öyle bir haber geldi ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Habere göre, evlilik dışı ilişkiden olan 2,5 aylık bebeğini satmaya çalışan 12 yaşındaki bir anne tutuklandı.Yunanistan'da, ihbar üzerine alıcı kılığına giren Kavala emniyet m

12'lik anne bebeğini satışa çıkardı

Krizdeki Yunanistan'dan öyle bir haber geldi ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Habere göre, evlilik dışı ilişkiden olan 2,5 aylık bebeğini satmaya çalışan 12 yaşındaki bir anne tutuklandı.

Yunanistan'da, ihbar üzerine alıcı kılığına giren Kavala emniyet müdürlüğüne bağlı polisler, bebeğin satışına aracı olan kişilerle 2,5 aylık bebeği satın alma konusunda anlaştı.

12 yaşındaki anne ve aracı üç kişiyle Kavala kenti yakınlarındaki Sarı Şaban (Hrisupolis) mevkiinde buluşan polis, önceden işaretlenmiş olan 12.500 avroyu 12 yaşındaki anneye teslim edip bebeği aldıktan sonra, polis olduğunu söyledi.

Polisten yapılan açıklamada, 12 yaşındaki anne ile birlikte kendisine yardımcı olduğu belirlenen 71 yaşında bir erkek ile 65 ve 44 yaşında iki kadının gözaltına alınarak Kavala Savcılığına sevk edildiği, 2,5 aylık bebeğin ise tedavi için Kavala Hastanesi'ne teslim edildiği bildirildi.

Gözaltına alınan kişilerin, bebek alım satımı yapan bir örgütün üyeleri olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya