11 aylık ama 28 kilo

Kolombiya'nın Medellin kentinde yaşayan Milena Orozco Altamar daha 11 aylık olmasına rağmen tam 28 kilo. 8 yaşındaki bir çocuğun kilosuna eşit olan Altamar'ın yaşıtları en fazla 6-8 kilo arasında oluyor. Altamar'ın annesi, herşeyin çok normal ilerlediğini

11 aylık ama 28 kilo
Kolombiya'nın Medellin kentinde yaşayan Milena Orozco Altamar daha 11 aylık olmasına rağmen tam 28 kilo. 8 yaşındaki bir çocuğun kilosuna eşit olan Altamar'ın yaşıtları en fazla 6-8 kilo arasında oluyor.

Altamar'ın annesi, herşeyin çok normal ilerlediğini ve sağlıklı bir bebek olduğunu ama ne olduysa 1-2 ay önce olduğunu söyleyerek, Altamar'ın birden bire kilo almaya başladığını söyledi.

Uzmanların yaptığı incelemeler sonucunda Altamar'ın bu kadar kilo almasının nedeni bulunamazken, Altamar'ın şu anda dünyanın şişman bebeği olduğu söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler