100 araç birbirine girdi!

Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Finlandiya'daki bir otoyolda zincirleme kaza gerçekleşti. En az 100 aracın birbirine girdiği olayda can kaybı yaşanmadı. Araçların duramayıp birbirlerine çarpmaları amatör kameraya yansıdı. Kaza, başkent Helsi

100 araç birbirine girdi!

Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Finlandiya'daki bir otoyolda zincirleme kaza gerçekleşti. En az 100 aracın birbirine girdiği olayda can kaybı yaşanmadı. Araçların duramayıp birbirlerine çarpmaları amatör kameraya yansıdı.

Kaza, başkent Helsinki'yi Lahti kentine bağlayan karayolunda Cuma günü meydana geldi. Bir otomobildeki yolcunun cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, içinde bulundukları aracın, sis ve kar sebebiyle görüş mesafesinin hayli düşük olduğu yoldan aniden çıkması yer alıyor. Güçlükle aracı terk eden şoför ve yolcu, gördükleri kaos karşısında şaşkınlığa uğruyor.

Yolda birbirine çarparak duran çok sayıda aracın adeta bir hurda yığınına dönüştüğü görülüyor. Arkadan gelmeye devam eden ve duramayan araçların birbirlerine çarpmaları da görüntülere yansıyor.

Kaza sebebiyle en az 100 araçta maddi hasar oluştu. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Lahti'deki hastanelere kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler