1 kasa biraya karısını sattı!

Almanya'nın Fulda kentinde inanılmaz bir olay mahkemeye intikal etti. Alkolik bir adam eşini günde bir kasa bira karşılığında komşusuna sattı. Mahkeme karısını bira karşılığında 60 yaşındaki komşusuyla ilişkiye zorlayan 39 yaşındaki adama 3 yıl hapis ceza

1 kasa biraya karısını sattı!
Almanya'nın Fulda kentinde inanılmaz bir olay mahkemeye intikal etti. Alkolik bir adam eşini günde bir kasa bira karşılığında komşusuna sattı. Mahkeme karısını bira karşılığında 60 yaşındaki komşusuyla ilişkiye zorlayan 39 yaşındaki adama 3 yıl hapis cezası verdi.

Ayrıca çocuklarına karşı da şiddet kullanan adam bu suçtan dolayı 2 yıl daha hapis yatacak. Mahkeme kadınla cinsel ilişkiye giren 60 yaşındaki komşuya da 2 yıl hapis cezası verdi.

Kocasından dayak yemekten korktuğu için komşusuyla cinsel ilişkiye giren kadın polise sığındı ve üç çocuğuyla birlikte ayrı bir eve taşındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya