Dünya Kupası'nı sunarken FETÖ firarisini hatırlatıp yayından alınmıştı! İşte kurumun spiker hakkındaki kararı

TRT Spor'da yayınlanan Kanada-Fas maçında FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün attığı en erken golü hatırlatan Alper Bakırcıgil, devre arasında yayından alınmıştı.

Dünya Kupası'nı sunarken FETÖ firarisini hatırlatıp yayından alınmıştı! İşte kurumun spiker hakkındaki kararı

Bakırcıgil'in görevine devam ettiği, ancak kurum tarafından uyarı aldığı belirtildi.

Kanada-Fas maçında 4. dakikada atılan gol üzerine FETÖ firarisi Hakan Şükür tarafından atılan en erken golü hatırlatan TRT spikeri Alper Bakırcıgil, uzun süre gündemde kalmıştı.

YAYINDAN ALINDI
Bakırcıgil maçın devre arasında yayından alındı. Karşılaşmayı Cüneyt Kıran anlattı. Sonrasında Bakırcıgil'in adına açılan sahte hesaptan yapılan paylaşımlar ortalığı karıştırdı.

SAHTE HESAP ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Bakırcıgil adına açılan sahte hesaptan, "Görevden alındım" paylaşımı yapılmıştı. Ancak sonrasında hesabın sahte olduğu anlaşıldı ve bu iddia yalanlandı.

UYARI ALDI
Katıldığı bir televizyona konuşan TRT kaynakları, Bakırcıgil'in işine devam ettiğini ancak devre arasında değişiklik yaptıklarını doğruladı. Bakırcıgil'in tekrar benzer bir hata yapmaması için kurum tarafından uyarıldığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor