Poyraz Karayel 64. bölüm fragmanı burada

Poyraz Karayel 63. bölümle yeni sezona merhaba dedi.

Poyraz Karayel 64. bölüm fragmanı burada

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel 62. bölümle geçen sezona veda etmişti. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi yeni sezona bugün başladı ve 63. bölümle ekranlara geldi. Poyraz Karayel 64. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

POYRAZ KARAYEL BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül, karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar’ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise, bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler. Ancak, her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler...
poyraz-karayel

Sezon finalinde neler olmuştu?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur. Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir. Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv