Zümrüdüanka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Zümrüdüanka'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zümrüdüanka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Zümrüdüanka dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZÜMRÜDÜANKA 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZÜMRÜDÜANKA 6. BÖLÜM ÖZETİ...

Lam her şey bitti derken Özgüç Konağı’na adım atan biri tüm hesapları değiştirecek bir teklif yapar. Akan kanı durduracak bu teklifin bedeli de büyük olur. Demirkan Konağı'nda büyük bedeli kim ödeyecektir? Kuloğlu Ailesi yeniden bir araya gelebilecek midir? Serhat, Kudret'in hamlelerine nasıl karşılık verecektir? 

Art arda aldıkları darbeler Demirkanlar'ı darmadağın etmiştir. Zümrüt'ü kaybetme korkusu ölümün kıyısında gezen Serhat'ı nefessiz bırakmıştır. Kızları kaçırılan Nevcihan ve Abbas çaresizdir. Onlara yardım edebilecek tek kişi Serhat'tır fakat kimse ona ulaşamıyordur.

Demirkan Ailesi'ne savaş açan Kudret'in ise Suhandan'ı teslim etmeye hiç niyeti yoktur. Tam her şey bitti derken Özgüç Konağı'na adım atan biri tüm hesapları değiştirecek bir teklif yapar. Akan kanı durduracak bu teklifin bedeli de büyük olacaktır. Rüstem'in Nezaket hakkında öğrendikleri canını çok sıkar. Ancak Kuloğlu Ailesi'ni bundan büyük dertler beklemektedir. Olaylar Kudret ve Serhat'ı bir kez daha karşı karşıya getirecektir.

Demirkan Konağı'nda büyük bedeli kim ödeyecektir? Kuloğlu Ailesi yeniden bir araya gelebilecek midir? Serhat, Kudret'in hamlelerine nasıl karşılık verecektir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv