Zümrüdüanka 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Zümrüdüanka'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zümrüdüanka 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında buluşan Zümrüdüanka dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZÜMRÜDÜANKA 16. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZÜMRÜDÜANKA 15. BÖLÜM ÖZETİ...

Serhat, Cihan’ı Zümrüt’ün yanında görünce, kıskançlıktan deliye döner. Zümrüt’e kavuşmaya çalıştıkça, önüne başka engeller çıkar. Serhat, şimdi de Cihan’ı bertaraf etmek durumundadır.

Serhat’ın Deniz’den boşanmak için harekete geçmesi, Deniz’in planlarını alt üst eder. Ancak Deniz’in de kolayca pes etmeye niyeti yoktur.

Abbas, Zümrüt’e yaptığının bedelini ağır bir şekilde öderken; içinde biriken öfke, onu çok daha tehlikeli hale getirir. Artık Abbas’ın en büyük hayali; Serhat ve Zümrüt’ten intikam alacağı günün bir an önce gelmesidir.

Suhandan ve Hamit, mutlu olmak için yakaladıkları umuda sımsıkı sarılırlar. Ancak onların dünyasında, her mutluluğun bir de bedeli vardır.

Zümrüt, babasını aramaya başlar. Bunu öğrenen Cihan da Zümrüt’e hem yardımcı hem de yakın olmak için harekete geçer. Zümrüt ve Cihan, adım adım tehlikeye doğru yürümektedirler. Serhat, bu olanları öğrendiğinde, Zümrüt’ün kendisini bilerek uzak tutmaya çalıştığını anlar. Ancak sevdiği kadını korumak için, kendisini ateşe atmaktan çekinmeyecektir.

Serhat ve Cihan, Zümrüt’ü içine düştüğü durumdan kurtarmak isterlerken, çok acı bir şekilde sınanacaklarından habersizdirler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler