Zengin ve Yoksul 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni dizilerinden olan Zengin ve Yoksul'un 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

Zengin ve Yoksul 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisiyle her pazar akşamı ATV ekranlarında buluşan Zengin ve Yoksul'un 7. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini bu hafta neler bekleyecek? İşte Zengin ve yoksul 7. bölüm fragmanı...

ZENGİN VE YOKSUL 7. BÖLÜM FRAGMANI

ZENGİN VE YOKSUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 6. BÖLÜM ÖZETİ...

Öğrendikleri karşısında ne yapacağını şaşıran Berrin çaresizdir; Nihal'in yüzüne bile bakmaz. Aziz, Aleyna'nın eve dönmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır.

Aysel, düşüncesizce giriştiği oyunun bir parçası olmak istememektedir artık; ne Aleyna, ne Karan ne de kendisi üzülsün istemez. Ama bu oyundan çıkmak umduğu kadar kolay olacak mıdır?

Karan ise duyguları ve intikam ateşi arasında sıkışmıştır. Aysel, Karan'a olan hislerini daha fazla saklayamaz. Karan'ın tepkisi ne olacak peki, Aysel'e gerçek hislerini söyleyebilecek mi yoksa girdiği oyunu devam ettirmek zorunda mı kalacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv