Zemheri 6. bölüm fragmanı çıktı mı?

Zemheri 5. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Zemheri 6. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Zemheri 6. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show TV'de yayınlanan Zemheri 5. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizi yine izleyicileri ekran başına toplamayı başardı. Zemheri 6 . bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Zemheri 5. bölüm özeti

Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir. Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır. Faruk, çaldığı paranın bedelini tahmin ettiğinden daha ağır ödemek zorunda kalacaktır. Çünkü bu durum hiç beklemediği bir biçimde Aliye'yi de derinden etkiler. Berrak ise Ayaz'ın hayatındaki yerini sağlamlaştırmak adına kendince bir plan yapar. Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir. Ayaz'ın bütün çabasına rağmen Firuze, bu oyunun son hamlesi olarak kendisini hiç beklemediği bir yüzleşmenin içinde bulacaktır.

Zemheri 4. bölüm özeti

Safiye’nin özgürlüğü, Yaşar’ın tutsaklığı devam edecektir. Ayaz annesini kurtarmış olsa da masum bir insanın hapiste kalmasına engel olmadığı ve Firuze’ye verdiği sözü tutamadığı için büyük bir vicdan azabı ve öfke içindedir. Ertan’la büyük bir hesaplaşma yaşar. Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bin kat artmıştır. Babasını kurtarmak için kendinden başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. İşini geri alabilmek için Ertan’ın verdiği süre dolmak üzeredir. Ayaz ise Firuze’nin babasını kurtarmak amacıyla orda olduğunu anlamıştır. Bu yolda tek umudu da holdingde kalmaktır. Ayaz Firuze’nin bu umudunu da elinden almak istemez ve ona yardım etmeye karar verir. Ayaz’la bağlarını güçlendirmek için annesine yakın olması gerektiğine karar veren Berrak’ın hedefinde Safiye vardır. İlişkilerini ilerletmek için Safiye’ye evlendikten sonra oturmak istedikleri evlerini göstermek ister. Safiye’nin katıldığı bu ev gezisine Firuze de gitmek zorunda kalır. Hep bir yuva hayali kurduğu Ayaz’ın başka bir kadınla kurduğu ve gerçekleştirmek üzere olduğu düşlere yüreği yanarak şahitlik eder. Bütün bunlar olurken Safiye, Ayaz ve Firuze’den şüphelenir.

Firuze, Ayaz’ın neden sözünü tutmadığını deliler gibi merak etmektedir. Ayaz’ın konuşması ve alacağı cevaplar Ertan’la gideceği yemek konusunda son kararı vermesine yardımcı olacaktır. Firuze Ayaz’ın karşısına çıkar ve hesap sorar. Bu sırada Ertan’ın babasının karşısında oturduğundan habersizdir. Bir an önce her şeyi bitirmek isteyen Ertan, Yaşar Pınar’a büyük bir teklifle gitmiştir. Yaşar, Ertan’ın teklifini kabul edecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv