Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı çıktı mı?

Zalim İstanbul 8. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide bu hafta neler oldu, Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul 8. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kısa sürede oldukça büyük bir kitleye ulaşan dizi izleyicilerini ekran başına kilitledi. Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Zalim İstanbul 8. bölüm özeti

Ceren,  Şeniz’in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren’in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah’ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar. Seher kızını köşkten söküp almak için gururunu göz ardı edip Şeniz’ den yardım ister. Şeniz’in ise Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim’e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren’in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren’i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.
 

Zalim İstanbul 7. bölüm özeti

Ceren, Şeniz’in desteği ile hayallerine dalarken yaşadıkları, gerçeği en acı şekilde yüzüne vurur. Cemre ve Cenk travmatik itirafın ağırlığını yaşarken, Agah ve Seher’in baskını ile neye uğradıklarını şaşırırlar. Agah ve Seher yüzleşmekten korktukları karşılaşmanın ortasına düşerler. Cemre içine düştüğü çıkmaz nedeni ile Cenk’i suçlarken. Cenk durumun ciddiyetinin farkında değildir. Şeniz kusursuz işleyen planı sayesinde Ceren’e hayatının şokunu yaşatacaktır. Öte yandan Cemre, Nedim’in gerileyişinin peşini bırakmaya niyetli değildir, bunun için attığı adımlarla en tehlikeli düşmanını açıkça karşısına alacaktır. Tüm bunların yanında Agah’ı huzursuz eden bir mektup Karaçay Köşkü için diken üstünde günleri işaret eder.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv