Zalim İstanbul 8.bölüm fragmanı çıktı mı?

Zalim İstanbul 7. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni dizide neler oldu, Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Zalim İstanbul 8.bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul 7. bölümü izle izleyicilerle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan dizi izleyicilerini ekran başına toplamayı başardı. Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Zalim İstanbul 7. bölüm özeti


Ceren, Şeniz’in desteği ile hayallerine dalarken yaşadıkları, gerçeği en acı şekilde yüzüne vurur. Cemre ve Cenk travmatik itirafın ağırlığını yaşarken, Agah ve Seher’in baskını ile neye uğradıklarını şaşırırlar. Agah ve Seher yüzleşmekten korktukları karşılaşmanın ortasına düşerler. Cemre içine düştüğü çıkmaz nedeni ile Cenk’i suçlarken. Cenk durumun ciddiyetinin farkında değildir. Şeniz kusursuz işleyen planı sayesinde Ceren’e hayatının şokunu yaşatacaktır. Öte yandan Cemre, Nedim’in gerileyişinin peşini bırakmaya niyetli değildir, bunun için attığı adımlarla en tehlikeli düşmanını açıkça karşısına alacaktır. Tüm bunların yanında Agah’ı huzursuz eden bir mektup Karaçay Köşkü için diken üstünde günleri işaret eder.

Zallim İstanbul 6. bölüm özeti

Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar. Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler