Zalim İstanbul 5. bölüm fragmanı çıktı mı!

Zalim İstanbul 4. bölüm ile ekranlara geldi. Kısa sürede beğenilen dizide neler oldu, Zalim İstanbul 5. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Zalim İstanbul 5. bölüm fragmanı çıktı mı!

Kanal D'de ekranlara gelen Zalim İstanbul 4. bölümüyle izleyenlerle buluştu. İlk bölümleriyle izleyiciden tam not alan dizi yine herkesi ekran başına topladı. Zalim İstanbul 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Zalim İstanbul 4. bölüm özeti

Cemre, karşısında Cenk’i görünce neye uğradığını şaşırır. Küstahça hareketine karşılık Cenk, hiç beklemediği bir cevap alır. Agah suçlamayı reddeden Civan’ı kurtarmak için tüm avukat ordusunu seferber eder. Karaçay’ın yakasında yine Seher’in elleri vardır. Bu kargaşadan fırsat bulan Şeniz ise, Seher ve ailesini kapıya koyarken, Nedim’i elleriyle zehirlemeye devam eder. Ellerinde bavulları bir kez daha sokakta kalan Yılmaz ailesi ummadıkları birinden destek görürler. 

Ceren yaptığı gebelik testinin pozitif sonucuyla keyiflenirken Seher, Civan’ın tutuklanmasıyla tüm gücünü yitirir. Şeniz ve Agah’ın hararetli tartışmasını bölen Nedim ve ağzından dökülenler Agah’ı buruk bir mutluluğa sürüklerken, Şeniz için sarsıcı olur. Agah, Cenk’i Cemre konusunda uyardığında aldığı cevap karşısında yıkılırken,  Cemre telefonunun ekranındaki can alıcı görüntüleri Agah’a izletir. Şeniz, bir şok daha yaşayacaktır.

Zalim İstanbul 3. bölüm özeti

Ablasını sırtından vuran Ceren’in, Cemre’yi soktuğu durum Agah’a kararlarını sorgulatırken, Seher’le tekrar karşı karşıya getirir.Civan'ın, yaşadığı korkunç olay elini kolunu bağlarken, Agah Karaçay’ın kapısı bir kez daha çalınacaktır! 

Damla elinde Civan’ın kanıyla kapıya geldiğinde köşkte hava buz keser. Cenk, abilik dürtüsüyle içindeki öfkeyi zapt edemez ve sorumlulara gereken cezayı verir.  Agah ve Cenk, ilk kez bu sayede baba oğul hissini paylaşırlar. Cemre, Cenk’in her seferinde Nedim’e sessiz kalışı konusunda yüklenince Cenk ne yapacağını bilemez halde Nedimle yaşadığı karşılaşmanın ağır duygusuyla içinde biriktirdiği her şeyi Nedim’e haykırır, Şeniz bu yüzleşmeden ağır etkilenir.

Cemre kendisine gelen telefonla hayallerinin gerçekleşeceğini sanırken yıkılacağını kestiremez. Seher ve Şeniz’in ağır geçen konuşmasına şahitlik eden Civan’ın içi ezilirken, üzerine kurulan başka bir tuzakla mücadele etmek zorunda kalır. Civan, kendisine kurulan tuzaktan habersiz özgürlüğüne gittiğini zanneder. Yaşadığı korkunç olay elini kolunu bağlarken, Agah Karaçay’ın kapısı bir kez daha çalınacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv