Zalim İstanbul 39. Bölüm ( Final) Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un final fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise finale dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 39. Bölüm ( Final) Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul 22 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 39. bölümüyle seyircilerilerine veda edecek. İşte Zalim İstanbul'un finaline dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 39. BÖLÜM (FİNAL) FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 38. BÖLÜM ÖZETİ...

Köşkte dengeler değişiyor!

Cenk egemenliğini ilan ederken, Ceren Şeniz’in kabusu olmaya devam ediyor. Eli güçlenen Ceren, geçmişim tüm acısını Şeniz’den çıkarmak için yapmadığını bırakmıyor. Öte yandan köşkte baygın halde bulunan Agah Karaçay herkesi korkutuyor. Bu olay üzerine Cenk, annesiyle karşı karşıya geliyor ve onu reddettiğini söylüyor.

Ceren'in karşısına geçip Cemre'yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına neden olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Nedim, Damla ve Cenk öğrendikleri gerçek karşısında ne yapacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv