Zalim İstanbul 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Diğer diziler gibi koronavirüsten dolayı çekimlerine ara veren Zalim İstanbul'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte Zalim İstanbul 38. bölüm fragmanı...

ZALİM İSTANBUL 38. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 37. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceren’in karşısına geçip Cemre’yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına neden olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır.

Ceren, Karaçay ailesine karşı intikam yemini ediyor!

Bebeğine türlü zorluklar sonunda kavuşan Ceren için olaylar durulmamaktadır. Mutluluğa kavuştuğunu düşünen Ceren için işler onun umduğu gibi gitmez. Çünkü Agah’ın bebek için planları vardır ve Ceren ile daha fazla yüz yüze gelmek istememektedir. Ceren’i evden apar topar atan Agah bu durumun sonuçlarına katlanacaktır. Cenk ise Ceren’i korumak namına herhangi bir hamlede bulunmaz. Öfkesini bastıramayan Ceren’in bebeği de elinden gittikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Agah ve Cenk için intikam yemini eder. Ceren neler yapacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv