Zalim İstanbul 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise dizinin yeni bölümüne dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında buluşan Zalim İstanbul dizisinin 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 33. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜM ÖZETİ...

Cemre kendine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlar. Bu yolda yalnız olmaya kararlıdır. Ancak çok sevdiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesi Cemre’yi hayallerinin peşinden gitmek için yüreklendirir. Ancak aldığı bir haber, yeni işinin sevincini yakınlarıyla paylaşmasına bile izin vermez.

Ceren, Şeniz'in otel odası görüntülerini Cemre'ye izlettiğini gördükten sonra Şeniz'le ilgili bütün travmaları gün yüzüne çıkar. Şeniz, Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu gerçeğini gizlemesi için Cemre'yi susturduğunu zannetse de, asıl tehlike hiç beklemediği bir yerden; Ceren'den gelmektedir. 

Şeniz, Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu gerçeğini gizlemesi için Cemre'yi susturduğunu zannetse de, asıl tehlike hiç beklemediği bir yerden; Ceren'den gelmektedir. Ceren'in bu yeni hamlesi Şeniz ve Agah arasında artık asla geri dönüşü olmayan bir yolun başlangıcı olacaktır. Bu hamle aynı zamanda Cenk ve Nedim'in hayatını da önemli ölçüde etkiler. Oya'nın yaptığı plan ise tıkır tıkır işlemektedir. Oya bebeği köşke sokmayı başarır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv