Zalim İstanbul 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 30. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 29. BÖLÜM ÖZETİ...

Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Cemre, Cenk ve Nedim'in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim'in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk'i çileden çıkarır.

Nedim, intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz'in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim'in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim'in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk'i çileden çıkarır. Cemre iki kardeş arasındaki giderek dozu artan düşmanlığı gördükçe bir karar alacaktır. Bu arada Şeniz, sinsi planlarına bir yenisini daha eklemek üzeredir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv