Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı yayında!

Zalim İstanbul 2. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Yeni dizide neler oldu, Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanında neler var? İşte detaylar

Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı yayında!

Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul 2. bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümleriyle beğeni toplayan dizi izleyicilerini ekran başına topladı. Bölümün sona ermesinin ardından Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte fragman ve detaylar

Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı

Zalim İstanbul 2. bölüm özeti

Seher, kayınvalidesi Neriman ve Agah arasındaki anlaşmayı duyunca çok öfkeleniyor. Seher, satılık lafını duyduğunda beyninden vurulmuş halde elinde zarfla ok gibi fırlayıp Agah Karaçay’ın yüzüne çarpar utanmazlığını. Agah Bey ne olduğunu şaşırırken Seher, Ceren’in hırsı karşısında yerin dibinde girmiş haldedir. Evlatlarını ve eşyalarını toplayıp gitmeye kararlı Seher, yüreğindeki yangın gözündeki yaşla çocuklarını sığdırdığı otobüste bin parçaya daha bölünür. Agah, Nedim’e karşı günah çıkarma durumunda bir anda Nedim’in ağzından dökülen kelimelerle heyecanlanırken, Karaçay köşkünün kapısındaki davetsiz misafirler Seher’in iplerini Agah’ın eline bırakır.

Zalim İstanbul 1. bölüm özeti

Seher ve ailesi Karaçay köşkünde neler yaşayacaklarından habersiz Hatay'dan, İstanbul'a gelirler! Değerlerine bağlı, gururlu ve biraz da tutucu, tam bir Anadolu kadınıdır Seher. Seher'in gözünde evlatlarının üçü de pırlantadır. O kadar ki, bir tek çocuklarıyla ilgili büyük konuşur Seher,"Hamurlarını toprağımda ellerimle yoğurmuşum! Yanlış yapmaz, günah, haram bilmez benim evlatlarım"...  Lojistik sektörünün devlerinden, Agah Karaçay çocukluğunda geçirdiği kaza nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkum kalan yeğenine memleketinden "gelin" aramaktadır. Teklif evin yadigarı tarafından memleketlisi, babaanne Neriman’a ulaşır. Neriman, Seher’in ölse böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için, küçük torununu da ikna ederek usta bir düzenbazlığa girişir. Karaçayların ise dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamının öteki yüzü, tehlikeli sırlar barındırmaktadır. Seher ailesi ile adım attığı Karaçay köşkünde, en korktuğu şeyle; çocuklarıyla, hırsla, parayla sınanacak, yaşananlar iki aileyi de temelden sarsacak, hayatlarındaki taşları yerinden oynatacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler