Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve başarılı dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazartesi akşamı Kanal D ekranlarına kitleyen Zalim İstanbul'un 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 24. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 23. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceren elinden kalan tek kozu oynamaya karar verir. Şeniz' in planı tersine dönmüş ve hiç beklemediği anda kendini vurmuştur. Cenk ve Nedim içine düştükleri durumun şokundayken, Şeniz olanlara inanamaz. Agah ise bu hesaplaşmanın ortasına bomba gibi düşer. Cenk ise artık annesi ile arasına uzun bir duvar örecektir. 

Ceren bebeğini kaybetmenin acısı ile tek sorumlu gördüğü kişiye; Şeniz'e karşı tüm silahlarını kuşanacaktır. Ama bunu tek başına yapamayacağını bilenCeren, önce arkasını sağlama almalıdır. Cemre ise kardeşinin acısını paylaşırken, Nedim ve Ceren' in boşanacakları haberi ile alt üst olur. Ceren elinden kalan tek kozu oynamaya karar verir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv