Zalim İstanbul 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Merakla izlenilen ve sevilen dizi Zalim İstanbul'un 23. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 23. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 22. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceren için eğlenceli başlayan balayı en büyük kabusu ile son bulur. Nedim ve Ceren'i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dördü aynı mekânda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidir. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk'in bardağındaki son damla olur. 

Agah durumdan haberdar olduğunda ise, Şeniz'e patlar. Şeniz, Agah'ın yönünü Seher'e çevirecek kılıfı hazırlamıştır. Seher'i ince ince işleyen Şeniz, Agah'ın Seher'e kızının gerçek yüzünü göstermesini sağlar. Şeniz planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken, hiç beklemediği anda kendi bombası ellerinde patlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv