Zalim İstanbul 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul'un 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 21. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 20. BÖLÜM ÖZETİ...

Nedim ve Ceren’i karşılarında el ele gören köşk halkı şaşkına döner. Şoku atlatan Agah Ceren'i evden göndermek isterken karşısına çıkan Nedim, Agâh için yıkım olur. Cenk ve Damla, köşkün sahibi benim diyen Nedim karşısında şaşkına dönerken Şeniz bu durumu fırsata çevirme çabasındadır.

Cemre Nedim'in yaptıklarına inanamazken, Cenk öfke ile karşısına çıkar. Nedim'in, Cenk ve Cemreye evden ne zaman taşınacaklarını sorması Cenk için son damladır. Cenk kararlıdır; Nedim savaş istiyorsa, savaşacaktır. Ceren, Nedim'i karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayamadan Nedim'den duyduklarının şokuna girer. Şeniz planın kusursuz işlemekte olduğunu düşünürken Damla'nın hamlesi onu beklemediği yerden vuracaktır. Damla, macerasına Civan'ı da ortak ederken, Agah köşkte fırtına gibi esmektedir. Cemre, Nedim ile aynı çatı altında olmanın baskısını her saniye yaşar.

Nedim'in köşkteki varlığı Şeniz ve Cenk için sessiz bir tehdit oluşturmaya devam ederken, Cenk bu baskıya daha fazla dayanabilecek durumda değildir. Şeniz ve Cenk her daim tetikte beklerken, Nedim'in asıl sürprizi aile yemeğine bomba gibi düşer ve tüm köşk halkını şaşkına çevirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv