Zalim İstanbul 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise yeni bölüme dair ipuçları verirken, seyircilerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisini her pazartesi akşamı ekran başına kitleyen başarılı dizi Zalim İstnabul'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 20. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 19. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceren, Nedim’i karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayamadan Nedim’den duyduklarının şokuna girer. Şeniz planın kusursuz işlemekte olduğunu düşünürken Damla'nın hamlesi onu beklemediği yerden vuracaktır. Damla, macerasına Civan'ı da ortak ederken, Agah köşkte fırtına gibi esmektedir. Cemre, Nedim ile aynı çatı altında olmanın baskısını her saniye yaşar. Nedim'in köşkteki varlığı Şeniz ve Cenk için sessiz bir tehdit oluşturmaya devam ederken, Cenk bu baskıya daha fazla dayanabilecek durumda değildir. Şeniz ve Cenk her daim tetikte beklerken, Nedim'in asıl sürprizi aile yemeğine bomba gibi düşer ve tüm köşk halkını şaşkına çevirir.

Nedim düğün yemeğine bomba gibi düşer. Köşk halkı Nedim'i dimdik ayakta karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşar. Şeniz ve Cenk için ise geri sayım başlamıştır. Köşkün kendisine henüz hazır olmadığını söyleyen Nedim, amcasının tüm ısrarlarına rağmen o akşam köşkten ayrılır. Nedim ertesi gün köşke geldiğinde ise Şeniz' in en büyük kâbusu da gerçek olur. Şeniz ve Cenk için kıyamet artık Nedim'in iki dudağı arasındadır. Cemre aynı çatı altında yanına yaklaşamadığı Nedim'i ayakta görmenin sevincini uzaktan da olsa yaşar. Cenk ise neden hala evli kaldıklarını sorgulayacak ve Cemreyi köşeye sıkıştıracaktır. Nedim için başlayan yeni hayat köşkteki herkes tarafından meraklı gözlerle izlenirken Seher, Ceren' in neden hala affedilmediğini sorgular.

Ceren, Neriman'ın tüm zorlamalarına rağmen köşke girmekten köşe bucak kaçarken, hiç beklemediği bir anda Nedimi tam karşısında bulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv