Zalim İstanbul 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 18. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 17. BÖLÜM ÖZETİ...

Duydukları ile ortalığı yangın yerine çeviren Civan, Cenk'i karşısında bulduğunda artık ok yaydan çıkmıştır. Agâh testin sonucu ile Civan'ın önüne geçerken, Ceren durumun şaşkınlığını yaşar. Cemre, Cenk'in bıraktığı mektubun peşine düşer. Cenk mektubun annesi tarafından alınmış olduğunu düşünürken, mektubu okuyan kişi beklemediği anda karşısına çıkacaktır. Şeniz tüm gücüyle Agah‘ın üzerine esmek için hazırlanmaktadır.

Agah tüm bu karmaşadan uzakta yeğeninin gün geçtikçe iyileşmesini izler. Agah'ın bilmediği ise Nedim'in doktorunun Cemreyi zor bir karar aşamasında bıraktığıdır. Köşk Cemre ve Cenk için düğün yemeğine hazırlanırken beklenmeyen bir misafir adım adım köşke bomba gibi düşecektir. Cenk kan vermek üzere iken, son anda kararını değiştirir ve hastaneden kaçar. Agâh oğlunun peşine takılır, neden hastaneden kaçtığını sorgular. Cenk artık köşeye sıkışmıştır ve gerçek ortaya çıkınca babasına karşı yaşayacağı utancın büyüklüğü ile ilk kez karşı karşıya kalır.

Cemre, Nedim'in köşkten gönderilmesinin şokunu yaşarken, nereye ve neden gönderildiğinin peşine düşer. Seher, Ceren'den babalık testi yapılacağını öğrenip soluğu Agâh'ın yanında almıştır. Agâh, Seher'e açıklama yapamazken Seher'i içine düşürdüğü kurtla gönderir. Agâh, Nedim'i Londra'ya gönderdiğini açıklar. Cemre haberin şaşkınlığını üstünden atamadan Cenk'in boşanmak için başvuruda bulunduğunu öğrenir. Şeniz ise, Agâh'ın Nedim'in iyileşmesinden umudunu kestiğini düşünerek rahatlar.

Bütün bu olanlardan uzakta ise Nedim'e gelecek davetsiz misafir, Nedim'in çaresi olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler