Zalim İstanbul 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte detaylar...

Zalim İstanbul 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisini her pazartesi akşamı ekran başına kitleyen başarılı dizi Zalim İstanbul'un 15.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 15.BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Yayınlanan 15. bölüm fragmanında; Agah, oğluna elini uzatıyor. Ceren'in bavulu hazırlanıyor ve kapıya koyuluyor, Cemre'nin bavulları ise içeri alınıyor. Ceren bir eve götürülüyor ve evde annesini, Agah Bey'i ve Şeniz'i görüyor. Agah Bey videoyu ona doğru çeviriyor. Ceren'in annesi ise itirafta bulunuyor. Agah Bey, eşi Şeniz'i arabaya almıyor. Ceren'i hastaneye yatırıyorlar ve babalık testi yaptırıyorlar. O sırada Cemre, Nedim'in odasına geliyor ve onu soruyor. Yardımcıları ise "Nedim Bey gitti. Temelli gitti." diyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 14.BÖLÜM ÖZETİ...

Agah oğlunu ret etme noktasına gelirken Şeniz, Seher'e ve kızlarına oğlunu yem etmemeye kararlıdır. Şeniz oğlu için Agahı bile karşısına almayı göze alır ancak Cenk için geri dönüş yoktur. Cenk, Agah tarafından soyadının tanıdığı tüm imtiyazlardan men edilirken Cemre asıl hedefe kitlenmiştir. Seher'in yüreği bir yanda Cemre için ezilirken diğer yanda şahit olduğu Şeniz ve Ceren yakınlığı ona tekrar kasada bulduğu görüntüleri hatırlatır. Nedim ise aldığı evlilik haberi ile kriz geçirirken, kendini bekleyen sürprize hazırlıksız yakalanır. Seher, kasada bulduğu görüntüleri izlerken yıkılır. Agahın odaya girişi ise Ceren için sonun başlangıcı olur. Cemre, Cenk’ten gelen sıra dışı teklifi kabul etmez. Cenk, Nedim’e yardım etmek için başka şansı olmadığını söylese de Cemre için bu söz konusu bile değildir. Ceren’i, Nedim’e eziyet ederken yakalayan Seher kızından hesap sorarken, Agah ana kız kavgasının ortasına düşer. Seher, kızının bir yanda Nedime eziyetinin, bir yanda dilinden düşürmediği Cenk'in hesabını sormaya kararlıdır.

Cemre ise, Nedim'e yardım etmek için kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıdır. Bunun için de yine Cenk'in yardımına ihtiyacı vardır. Nedim için kurdukları yeni plan eyleme geçse de onları bekleyen kötü sürprizden haberleri olmaz. Attıkları her adım Şeniz tarafından engellenen Cenk ve Cemre'nin artık tek bir şansı vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv