Zalim İstanbul 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Zalim İstanbul 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazartesi akşamı ekrana kitleyen dizi Zalim İstanbul'un 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL 14. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ZALİM İSTANBUL 13. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceren’i, Nedim’e eziyet ederken yakalayan Seher kızından hesap sorarken, Agah ana kız kavgasının ortasına düşer. Seher, kızının bir yanda Nedime eziyetinin, bir yanda dilinden düşürmediği Cenk'in hesabını sormaya kararlıdır. Cemre ise, Nedim'e yardım etmek için kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıdır. Bunun için de yine Cenk'in yardımına ihtiyacı vardır. Nedim için kurdukları yeni plan eyleme geçse de onları bekleyen kötü sürprizden haberleri olmaz. Attıkları her adım Şeniz tarafından engellenen Cenk ve Cemre'nin artık tek bir şansı vardır.

Cemre’nin Antakya’ya gönderilmesine kayıtsız kalamayan Cenk, yolunu kesip gönderilmesine engel olur. Cemre'nin Antakya'ya gitmediği haberi çok geçmeden Karaçay köşküne de ulaşır. Agahtan önce haberi alan ve Cenk ile Cemre'den hesap sormaya giden Ceren'i ise beklemediği bir sürpriz karşılar. Cemre, artık kendine yeni bir yol çizme arayışındadır. Seher, Cemre'ye kapattığı kapının vicdan azabıyla yanıp tutuşurken, Cemre'den ilk haber alan kişi Civan olur. Cemre kendi dünyasına kapanmışken kendini yine Nedim'in yanı başında bulur. Agah ise Cemre'yi uzak tutmak için daha büyük bir önlem alma arayışına girer.

Ne yaparsa yapsın annesinin Cemre’den vazgeçmediğini gören Ceren ise, onu hayatlarından tamamen çıkarmaya kararlıdır. Seher duruma el koyar ve Ceren'in yanında tavır alır ta ki Ceren'i Nedime eziyet ederken kendi gözleri ile görene kadar. Cenk, Cemre’nin izini bulmak için uğraşırken Şeniz, oğlunu Cemre'den o kızdan uzak tutmaya kararlıdır. Cenk ise Cemre’yi bulur ve ona beklemediği şaşırtıcı bir teklif yapar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv