Yuvamdaki Düşman ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yuvamdaki Düşman ilk bölümüyle izleyicilere merhaba diyecek. İlk bölümde neler olacak?

Yuvamdaki Düşman ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv'nin yeni dizisi Yuvamdaki Düşman 1. bölümüyle perşembe günü ekranlara gelecek. Yeni dizi şimdiden merakla bekleniyor.

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm fragmanı ve özeti;

Murat ve Yasemin Çifthanlı’nın yıllardır bekledikleri bebekleri gelmek üzeredir. O gün mutlulukla çıktıkları yol, Yasemin’in yaptığı kaza ile mahvolur. Ceren sonunda hayallerine kavuşmuş bebeğini bekliyordur. Sevdiği adam Kemal ile bebeklerini beklerken, Kemal’in ölüm haberini alır. Ceren o haberle yıkılır, her şeyini kaybeder. Yasemin ise, bebeğini kaybetmemiş ama hayatının travmasını yaşıyordur. Çifthanlı ailesinin başı Olcay Çifthanlı gelini Yasemin düzelinceye kadar torunları için bir “bakıcı” almaya karar verir. Ama aldığı bu kararın hayatlarını alt üst edeceğinden habersizdir. Küllerinden yeniden doğan Ceren “bakıcı” olarak hayatlarına girişi ile artık hepsi bir bedel ödemek zorundadır…

Yuvamdaki Düşman hikayesi;

Karizmatik, kendine güvenen, zeki ve iyi eğitimli genç bir adam olan Murat Çifthanlı (Pamir Pekin) ailenin ve şirketin varisidir. Biricik eşi Yasemin’e (Aslı Tandoğan) ilk günden beri aşıktır. Ailesine bağlı, onlarla vakit geçirmeyi seven Murat, babası Mehmet Ethem öldükten sonra şirketin başına geçse ve başarılı olsa da hiçbir zaman işkolik olmamıştır. Her zaman akıllı, sağduyulu, sevecen ve yardımsever olan Murat’ın sinirlendiğinde ise gözü hiçbir şey görmez. Murat Çifthanlı karısı Yasemin'in başına gelen kazadan sonra ona ve doğacak oğullarının başına bir şey gelmemesi için her yolu deneyecek kadar gözü kara ve ailesine bağlıdır. Mutlu bir yuva için elinden geleni yapan Murat, Ceren’in (Ece Çeşmioğlu) eve bakıcı olarak gelmesinden de memnundur. Fakat bu memnuniyeti uzun sürecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv