Yeni Gelin 5. bölüm fragmanı yayında! Yeni Gelin'de neler olacak

Yeni Gelin 5. bölüm fragmanı çıktı. İlk bölümleriyle sevilen dizide yeni bölümde neler olacak?

Yeni Gelin 5. bölüm fragmanı yayında! Yeni Gelin'de neler olacak

Show Tv'nin yeni dizilerinden Yeni Gelin 4. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ilk bölümleriyle beğeni topladı. Yeni Gelin 5. bölüm fragmanı da çıktı. Yeni bölüm cumartesi akşamı yayınlanacak
 

Yeni Gelin 5. bölüm fragmanı



4. bölüm özeti;

Konağın kadınları, Kalender Ağa’ya isyan bayrağını çekmiş, evi terk etmiştir. Fakat bundan sonra ne yapacaklarına dair bir fikirleri yoktur. Kalender Ağa’yı pişman edelim derken, kendileri yaptıklarından pişman olurlar. Başları, biç ummadıkları belalara girer. Kadınlar dışarıda hayat mücadelesi verirken konaktakiler de Kamilla ile baş etmek zorundadır.
Kamilla, kadınların evde olmayışını fırsat bilmiş, kızına yapılanları konaktakilerin burnundan fitil fitil getirmektedir. Kadınların konağı terk edişini fırsat bilen sadece Kamilla değildir. Kalender de özgürlüğün tadını çıkarmaya başlamıştır. Tabii ki yanına dünürü Kamil’i alarak. Fakat zavallı Kalender Ağa, felekten bir gece çalayım derken kırk yıl düşünse aklına gelmeyecek bir manzarayla karşılaşır. Hanımları, orda da onu yalnız bırakmamıştır. Kalender Ağa, duruma müdahale edip hanımlarını bir otele yerleştirdiğindeyse tüm konağı etkileyecek bomba değerindeki bir haber Möhteber’in kucağına bırakılır. Möhteber, oğlunun sevgilisi olduğunu öğrenmiştir. Bu durum, Kağan’ın başını ağrıtacakken, tüm olay herşeyden habersiz zavallı Bella’nın başına patlar. Bella büyük bir itham altındadır. Bu itham, onun en sevdiğine karşı güvenini sarsacak, olaylar kimsenin ummadığı bir boyut kazanacaktır.

Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ve senaryosunu Ersoy Güler üstleniyor.

Jessica May kimdir?
Jessica May kimdir?

Yeni Gelin Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica,  1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi. Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak. 15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır.Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv