Yeni Gelin 40. Bölüm Fragmanı - 39. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Yeni Gelin 39. Bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Yeni Gelin 40. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Yeni Gelin 40. Bölüm Fragmanı  - 39. Bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Yeni Gelin 39. Bölümü ile yine herkesi ekran başına topladı. Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek hafta yayınlanacak bölümde neler olacağını merak ediyor. Yeni Gelin 40. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.

Jessica Mey, Tolga mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Bahar Süer, Feride Hilal Akın, Onur Baytan, Şilan Makal’ın rol aldığı dizi cumartesi akşamları ekrana geliyor.

40. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek hafta yayınlanacak olan bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran 40. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Yeni Gelin 40. Bölüm Fragmanı  - 39. Bölümde neler oldu?

39. Bölümde neler oldu?

Şirin’in Baran’a bir şey olmasından endişelendiği, Ayşe ve Asiye’nin, Möhteber’in elinden kurtulmaya çalıştığı tanıtımda İskender ve Gülistan’ın eğlenceli görüntüleri dikkat çekiyor.

38. Bölümde neler oldu?

Yeni Gelin’in 38. bölümünde Kalender, Şirin’i hapsedip diğer herkesi evden kovmuştur. Şirin, tüm bu olanlardan kendini sorumlu tutar. Baran’la olan aşkı yüzünden herkes evden kovulmuş, ailesi dağılma noktasına gelmiştir. Bunu düzeltmenin tek bir yolu vardır. Fakat Şirin’in hamlesi, Baran’ı pimi çekilmiş bombaya çevirir. Deli aşığın artık ne yapacağı, nerede patlayacağı belli değildir. Kalender, Bozok Konağı’nda babası ve kızıyla sakin bir hayat yaşamaya hevesli olsa da bu mümkün olmaz. Kovulan tüm Bozok üyeleri konağa bir bir gelmeye, kendini affettirmeye çalışır. Fakat Kalender yumuşamaz. Arkasından iş çeviren kimseyi konağa almayacaktır. Kalender, ailesinden intikamını böylesine alırken intikam planları içinde olan sadece o değildir. Möhteber, nikah masasında bırakılmanın intikamı için yanıp tutuşmaktadır. Bunun için türlü yola başvurur. Sonunda bu işi tek başına yapmaya karar verir. Asiye ve Ayşe’yi tahmin bile edemeyecekleri günler ve geceler beklemektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv