Yasak Elma 88. bölüm fragmanı / Yasak Elma son bölüm özeti

Ekranların fenomen dizilerinden Yasak Elma 87. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta neler oldu, Yasak Elma 88. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 88. bölüm fragmanı / Yasak Elma son bölüm özeti

FOX TV'nin en çok izlenen yapımlarının başında gelen Yasak Elma 87. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta da izleyicilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Yasak Elma 88. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Yasak Elma 87. bölümü
Yıldız, Çağatay’ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali’yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Feride, Yıldız’ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay’ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız’ın geri adım atmasına sebep olur.

Yasak Elma 86. bölümü

Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar. Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur. Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler