Yasak Elma 73. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların en entrikalı dizisi Yasak Elma'nın 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yasak Elma 73. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin başarılı dizilerinden olan Yasak Elma'nın 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

YASAK ELMA 73. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE YASAK ELMA 72. BÖLÜM ÖZETİ...

Nadir’in ölümü herkesi derinden sarsarken, Şahika’nın onunla son dakika evlenmiş olması herkesin gündemine oturur. Halit'in hayat mücadelesi bir taraftan devam ederken, Şahika'nın şirketi ele geçirmesinin üzüntüsünü yaşar.

Ender ve Caner, Şahika'nın yaptıklarını ortaya çıkarmak için var güçleriyle çalışırlar. Halit'in hayat mücadelesi bir taraftan devam ederken, Şahika'nın şirketi ele geçirmesinin üzüntüsünü yaşar. Halit'in hayatı sürpriz bir haberle değişecekken, beklenmedik gelen biri de Yıldız'ın hayatını etkileyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv