Yasak Elma 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların en entrikalı dizisi Yasak Elma'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yasak Elma 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında buluşan Yasak Elma dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

YASAK ELMA 71. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE YASAK ELMA 70. BÖLÜM ÖZETİ...

Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yıldız'ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız'ın hayatını değiştirirken, Halit'in yaptığı yanlış hamleler imparatorluğun çöküşünü hazırlar.

Halit, Leyla'nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken, Leyla kendini Halit'in çocuklarına kabul ettirmeye çalışır. Nadir, Yıldız'ı kazanmak için elinden geleni yapar ve bunun için Ender'den yardım ister. Yıldız'ın Leyla'nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler