Yasak Elma 71. bölüm fragmanı yayında mı?

Fox'ta ekranlara gelen Yasak Elma 70. bölümü izleyenlerle buluştu. Fenomen dizide neler oldu, Yasak Elma 71. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 71. bölüm fragmanı yayında mı?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma 70. bölümüyle ekranlara geldi. Fox'un fenomen dizisi bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitledi. Yasak Elma 71. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Yasak Elma 70. bölüm özeti

Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yıldız’ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını değiştirirken, Halit’in yaptığı yanlış hamleler imparatorluğun çöküşünü hazırlar.

Yasak Elma 69. bölüm özeti

Halit, Leyla’nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken, Leyla kendini Halit’in çocuklarına kabul ettirmeye çalışır. Nadir, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yapar ve bunun için Ender’den yardım ister. Yıldız’ın Leyla’nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv