Yasak Elma 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla izlenilen dizisi Yasak Elma'nın 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yasak Elma 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen başarılı dizi Yasak Elma'nın 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

YASAK ELMA 66. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE YASAK ELMA 65. BÖLÜM ÖZETİ...

Yıldız kendince yeni yöntemler bulmanın peşine düşer. Şahika bir taraftan Leyla’yı hedefine hazırlarken, diğer taraftan Yiğit’le yeniden yakınlaşma yolları arar. 

Zerrin'in gelmesi Yiğit ve Lila aşkını başka bir yöne taşıyacaktır. Yıldız ve Ender Leyla'nın yapacaklarından korkup önlem almaya çalışsalar da; Leyla, arkasında Şahika'nın gücüyle hareket ederek onları ummadıkları yerden vurmaya çalışacaktır.

Yıldız, Leyla ve Halit birlikteliğinden iyice şüphelenmiştir, ne yapacağını düşünürken yardım isteyeceği tek kişi Ender'dir. Ender ve Yıldız kusursuz bir plan yaparak Leyla'yı gönderme derdine düşerler. Leyla başına gelenlerden sonra kendine yeni bir yandaş bulacak ve herkes için yeni bir dönem başlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler