Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 60. bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Dizide bu hafta neler oldu, Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'de ekranlara gelen Yasak Elma 60. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizi bu hafta da izleyenlerini ekran başına toplamayı başardı. Yasak Elma 61. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Yasak Elma 60. bölümde neler oldu?

Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar. Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.

Yasak Elma 59. bölümde neler oldu?

Şahika’nın dönüşü Yıldız ve Halit’in arasının açılmasına neden olur. Nadir ve Ender, Şahika’yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika’nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv