Yasak Elma 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Yasak Elma'nın 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yasak Elma 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Seyircilerini her pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarına kitleyen Yasak Elma'nın 61. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

YASAK ELMA 61. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE YASAK ELMA 60. BÖLÜM ÖZETİ...

Ender, Şahika’nın işbirliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalır. Ender, bir taraftan Şahika'nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar. Şahika'nın ilk planı Halit ve Yıldız'ı ayırmaktır ve bunun için Ender'in yardımına ihtiyacı vardır.

Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir. Şahika'nın dönüşü Yıldız ve Halit'in arasının açılmasına neden olur.

Nadir ve Ender, Şahika'yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika'nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler