Yasak Elma 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve merakla takip edilen dizilerinden olan Yasak Elma'nın 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yasak Elma 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarına kitleyen başarılı dizi Yasak Elma'nın 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair detaylar...

YASAK ELMA 60. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE YASAK ELMA 59. BÖLÜM ÖZETİ...

Yıldız ile Halit'in arası Şahika'nın dönüşü ile tekrar açılmıştır, Şahika'nın ise gelmesinin ardında bambaşka bir planı yatıyor. Halit’in düşmanları alt etmek için bulduğu çözüm, tüm düzeni değiştirecektir. Nadir ve Ender, Şahika'yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir.

Halit, Nadir'le Ender'in işbirliğini öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken, karşı hamle yapmak için harekete geçer. Nadir ise Halit'i alt etmek için başka bir yol daha bulur ve bu yol Yıldız'dan geçmektedir. Şahika'nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender'in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika'nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir'in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv