Yasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve başarılı dizisi Yasak Elma'nın 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicilerini her pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarına kitleyen Yasak Elma'nın 57.bölüm fragmanı yayınalandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte detaylar...

YASAK ELMA 57. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE YASAK ELMA 56. BÖLÜM ÖZETİ...

Şahika kendini aklamak adına yeni bir plan yapma hazırlığındayken, Halit ona olan güvenini yitirmeye başlar. Şahika Halit'i kaybedecek olduğunu anlar ve yenilgisinin bedelini herkese çok ağır bir şekilde ödetmeye karar verir. Halit'in Yıldız'dan ayrılmak istememesi Yıldız'da şok etkisi yaratır ve kafasının karışmasına neden olur.

Ender ve Asuman, Yıldız'ı Halit'e geri dönmesi için ikna etmeye ve böylece Şahika'dan ebediyen kurtulmaya çalışırlar. Şahika ise Halit'i yavaş yavaş kaybediyor olmanın verdiği tedirginlikle elindeki tüm kozları kullanmaya karar verir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv