Yasak Elma 56. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yasak Elma 55. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Yasak Elma 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 56. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma 55. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin hayranları yine ekran başına kilitlendi. Yasak Elma 56. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak:

Yasak Elma 55. bölüm özeti

Halit’in Yıldız’dan ayrılmak istememesi Yıldız’da şok etkisi yaratır ve kafasının karışmasına neden olur Ender ve Asuman, Yıldız’ı Halit’e geri dönmesi için ikna etmeye ve böylece Şahika’dan ebediyen kurtulmaya çalışırlar. Şahika ise Halit’i yavaş yavaş kaybediyor olmanın verdiği tedirginlikle elindeki tüm kozları kullanmaya karar verir.

Yasak Elma 54. bölüm özeti

Yıldız’ın Halit’ten ayrılmak istemesi, Halit’te şok etkisi yaratır. Yıldız, boşanma aşamasında çok dikkatli olmak zorunda olduğu için çeşitli önemler alırken, Ender, Şahika’nın arkasındaki gücün peşine düşer. Zehra, kitabının tanıtımı için Yıldız’dan yardım ister. İlk kez bir kadın tarafından terk edilecek olma duygusu ise Halit’i ikileme düşürür.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv