Yasak Elma 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 45. bölüm ile ekranlara geldi. Reyting rekoru kıran dizide neler oldu, Yasak Elma 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox tv'de yayınlanan Yasak Elma 45. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Son dönemde en çok izlenen dizilerden olan Yasak Elma hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı. Yasak Elma 46. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Yasak Elma 45. bölüm özeti

Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.  Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.  Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.

Yasak Elma 44. bölüm özeti

Halit'in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılır ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapar. Zeynep ve Alihan, Elif yüzünden gerginlik yaşarken, Ender, Halit’i kendi evine sokmanın mutluluğunu yaşıyordur. Yiğit ise intikam planını harekete geçirmek için çalışmalara başlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv