Yasak Elma 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yasak Elma 42. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Yasak Elma 43. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX Tv'de yayınlanan Yasak Elma 42. bölümü ile izleyicilerinin karşısına geldi. Reyting rekoru kıran dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına topladı. Yasak Elma 43. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Yasak Elma 42. bölüm özeti

Kaya’nın Ender’den gizli test yaptırması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Kaya ve Ender ilişkisini ispatlamak ve Ender’i şirketten göndermek peşindedir.  Zeynep ve Alihan hak ettiği mutluluğa kavuştuklarını zannederken, parasını bitirip şehre dönen Mustafa’nın ise Ender’le tanışması olayların gidişatını değiştirecektir. Yıldız, Ender’in yaptığının karşılığını çok ağır bir şekilde vermek için harekete geçer. Bütün kapılar yüzüne kapanan Mustafa ise gözü dönerek herkesin hayatını değiştirecek korkunç bir karar verir.

Yasak Elma 41. bölüm özeti
Zeynep, Elif hakkında yanlış düşündüğünün farkına varmış olsa da içi rahat değildir. Asuman, Zeynep ve Alihan’ın yeni bir sorun çıkmadan evlenmesini ister. Alihan’ın yaptıkları Asuman ve Yıldız’ı şüphelendirir. İkisinin şüphesi Zeynep’e sıçrar. Ender’in Kaya’yla olan yakınlaşması Ender’in geçmişle yüzleşmesine neden olur. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler