Yasak Elma 41. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yasak Elma 40. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bölümde neler oldu, Yasak Elma 41. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 41. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX Tv'de ekranlara gelen Yasak Elma 40. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Geçen haftanın ardından bu bölüm merakla takip edilirken dizinin hayranları ekran başına kilitlendi. Yasak Elma 41. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Yasak Elma 40. bölüm özeti

Dündar’ın Zeynep’i kaçırması herkesi alarma geçirmiştir. Alihan bu işi kökten çözmek için harekete geçer. Ender Kaya’dan kaçmaya ve kurmaya çalışırken ona yakınlaştığını fark eder. Kaya’nın Erim’le yakınlık kurması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Asuman’la birlikte Mustafa’dan kurtulmanın yollarını arar.

Yasak Elma 39. bölüm özeti

Zeynep’in son dakika düğünden kaçması herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen Dündar’dır. Zeynep, Dündar’a kendini affettirmeye çalışır. Dündar’ın beklenmeyen sakinlikteki tepkisi fırtına öncesi sessizliktir. Kaya, Ender’in şüpheli ve tedirgin davranışlarının nedenini çözmeye çalışırken, ummadığı bir cevapla karşılar. Emir’in yeni ev arkadaşı bütün düzeni değiştirecektir. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler