Yasak Elma 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 37. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, Yasak Elma 38. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma 37. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitledi. Yasak Elma 38. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Yasak Elma 37. bölüm özeti

Bir komploya kurban giden Kemal, kendini Zehra ve Halit’e anlatmaya çalışırken Yıldız kurduğu kusursuz planın keyfini sürer. Zeynep ve Dündar’ın düğünleri yaklaşırken, Zeynep’in kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Holdinge yeni gelen Ceo Kaya Ekinci, Ender’in en büyük sınavı olacaktır.

Yasak Elma 36. bölüm özeti
Asuman, Mustafa’yı kızlarından uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır. Dündar’ın ailesi Zeynep’le tanışmaya gelir. Alihan, Zeynep’le bir arada olamayacaklarına emin olup, önemli bir karar verir. Yıldız, Kemal’den oldukça rahatsız olmaya başlar ve bir şey yapmazsa evliliğinin tehlikeye gireceğini anlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv